Hoppa till innehåll

Vem vill vara grön?

SOMMARFÖRESTÄLLNING. Att vara snäll är svårt, tycker den grönhudade Enok Slug. Särskilt när det känns som att andra tycker att man är konstig. Men Enok försöker allt han kan!

Förut var Enok Slug en ensam, avundsjuk skurk i en källare – nu kämpar han för det goda tillsammans med den tuffa musikagenten Lotta. Och nu ska han till och med få sjunga på scenen! Men… hur ska han våga? Och tänk om Agent Lotta inte kan vara vid hans sida hela tiden? Bäst att barnen hjälper Enok att ta ton genom att sjunga de också!

Musikagent Lotta & Enok Slug bjuder på en fartfylld och rolig musikalisk halvtimma där små som stora dras med i en skönt grön och svängig fantasivärld där allt är möjligt – och man duger som man är.

Musikagenterna och Enok Slugs äventyr har roat och fångat tusentals barn i Norrbotten. Med interaktiva, musikpedagogiska föreställningar fulla av humor, lek och närhet möter artisterna och publiken utmaningarna tillsammans – och löser dem.

Medverkande: Bo Selinder, Lotta Karlsson samt en pianist. Manus & musik: Bo Selinder & Lotta Karlsson. Målgrupp: barn 3-8 år och deras vuxna. Turnéperiod: 15 maj-30 september varje år. Teknik & annat praktiskt: Vi tar med egen teknik. Vid utomhusföreställningar tillhandahåller arrangören möjlighet till tak över spelplatsen i händelse av regn. Spelyta: minst 5m x 4m.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder kakor för att det ska bli smidigare för dig att använda den. Genom att fortsätta använda denna sajt godkänner du detta.