Bosses blommiga ballong

FAMILJEFÖRESTÄLLNING & SKOLFÖRESTÄLLNING. Följ med på en musikalisk resa i Bo Selinders blommiga ballong!

Hör vad det fredliga biet har att säga om människornas värld, vinka till Gubben i månen och dansa samba med hela kroppen. Finurligt, fantasifullt och fartfyllt!

Tillsammans med sin orkester, bjuder Bo Selinder in små som stora till en vindlande musikalisk upptäcktsfärd med fiffiga texter, en stor portion humor och sällan skådad scenenergi och värme.

Bo Selinder är den prisbelönade artisten från Norrbotten som gärna sjunger sånger om gamla gubbar, djur, grönsaker och döden. Han har kallats ”ett unikum” och brukar jämföras med textförfattande artister som Povel Ramel och Robban Broberg.

Åldersgrupp: 6-12 år och deras vuxna. Längd: 40 min. Artister: Bo Selinder tillsammans med två musiker. Text & musik: Bo Selinder. Regikonsult: Kjell Peder Johanson. Kontaktperson: Lotta Karlsson, 070-518 54 89, lotta@kindexploring.se. Ett tack till Norrbottensmusiken som trodde på idén och gav stöd i skapandet av föreställningen!

Turnéplan

Premiärturné producerad av Norrbottensmusiken november 2019. 14 skolföreställningar, i Älvsbyn, Piteå, Råneå, Haparanda, Sattajärvi, Korpilombolo, Kiruna och Gällivare. En familjeföreställning i Gällivare.

Skolturné Övertorneå och Nordmaling april-maj 2022.

Föreställningen erbjuds även under 2022 och 2023.

Se mer

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Musikagenterna

MUSIKPEDAGOGISK TEATER åk f-3. Musikagenterna är förtvivlade! Om de inte hittar och haffar skurken Enok Slug snarast, kommer hans orolighetsmanick…

Sånggruppen Bo Selinder & ACCJA

Sju personligheter och sju röster med Bo Selinder i spetsen. Tillsammans bildar de både sväng och små scener – fartigt,…

Skillingnytt

SANNA MINNEN & MUSIKALISKA SKRÖNOR. Kom, kliv in i tant Annys stuga! Här flödar gamla minnen, karameller och musikaliska skrönor…

Melodifest i salen

Vilket av de 7 tävlingsbidragen blir det? De handlar om allt från kameleonter till totempålar och perfekta män men bara…

Kom öde ö rädd

MUSIKTEATER FRÅN 4 ÅR. Nu är det råttornas kalas! Alla som vill får komma. Särskilt barn, för barn är så…

Den jag vill vara

TEATER från åk 8 och uppåt. Joel vaknar upp i en cell hos polisen. Hur hamnade han här? Inte första…

Britten: ”A Ceremony of Carols”

JULKONSERT. Varmt, skirt och kraftfullt med sångarna Emma Esberg, Malin Frank och Lotta Karlsson samt konsertpianisten Kristina Nilsson.