Hoppa till innehåll

Skådespelare sökes

  • Nyheter

(Uppdatering! Skådespelare hittad! ❤) Mitt i pandemin känns det peppigt att ändå få släppa en nyhet som denna: Nu rekryterar Lina Stoltz på Euphemia kultur skådespelare inför 3 månader i höst. Något för dig eller någon du känner? Tipsa, vi ser fram emot ansökningarna och att få en ny kollega till gänget!

Skådespelare sökes!

Till monologföreställning sökes en man med spelålder 23 år och skandinaviskt utseende.

Föreställningen handlar om en ung man som döms till fängelse, baserad på verkliga händelser. Utspelar sig i anstaltsmiljö. Pjäsen har satts upp tidigare.

Rollen är krävande eftersom det är en monolog, så du behöver kunna lära dig mycket text. Föreställningen är också fysisk och du behöver ha god kondition.

Föreställningen kommer att spelas både inom Skapande skola och för andra målgrupper. I skolor genomför vi även dramaworkshop där du jobbar ihop med en dramapedagog. Turné i de nordliga länen (Norrbotten, Västerbotten).

Du och tekniker/dramapedagog lastar, reser, riggar och spelar tillsammans. Det är bra om du har B-körkort.

Repetitioner genomförs i Luleå. Vi ser gärna att du kommer från Norrbotten eller bor nära Norrbotten. Andra är välkomna att söka, men du behöver bo i Luleå/Norrbotten under projekttiden.

3 månaders anställning inklusive repetitionsperiod, planerad start augusti 2021.

Månadslön enligt överenskommelse.

Din ansökan

Skicka in ansökan med foto till lina@euphemiakultur.se. De sökande som vi går vidare med får textavsnitt + digital audition/intervju.

Vi behandlar ansökningarna löpande.

Lina Stoltz, Eufemia Kultur är dramatiker och projektledare för denna produktion. Lotta Karlsson är producent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder kakor för att det ska bli smidigare för dig att använda den. Genom att fortsätta använda denna sajt godkänner du detta.