Hoppa till innehåll

Höjdpunkter 2020 & 2021

År 2020 blev på många sätt ett riktigt trist år. Många av våra planer har fått stå tillbaka och en hel del har försvårats. Men mitt i allt detta har vi också fått vara en del av en hel del fantastiskt fina grejer. Än så länge håller vi oss på fötterna och vi har en hel del på gång, inte minst “på andra sidan pandemin”.

3 höjdpunkter i backspegeln

Under vårt andra år som scenkonstproducent har vi bland annat:

  1. Fortsatt turnera med vår egen produktion Musikagenterna för barn i Luleå och Boden. Lekfulla och lärorika stunder tillsammans med barn från förskoleklass upp till årskurs tre!
  2. Hjälpt till med Lina Stoltz Den jag vill vara som hade premiär i augusti. En stark och verklighetsbaserad berättelse som tar publiken djupt in i huvud och hjärta på en ung man som avtjänar sitt fängelsestraff.
  3. Haft världspremiär med vår nyskrivna föreställning Skillingnytt! En föreställning med sanna minnen och musikaliska skrönor som vi hoppas på att få dela många gånger om. ❤

3+ höjdpunkter som väntar

Alla goda ting är tre sägs det. Fast vi tycker att det är väldigt onödigt att begränsa de goda tingen så mycket. Så vi vill bjuda på några fler välsmakande blickar in i vårt 2021!

  1. Vi släpper skivan Skillingnytt plus en musikvideo!
  2. Skillingnytt-turnén fortsätter i skolor och bygdegårdar, så snart pandemin tillåter.
  3. Vi satsar på nypremiär för Lina Stoltz Den jag vill vara och Lotta producerar.
  4. Bosse släpper ännu ett album i slutet av året.
  5. Vi har världspremiär för Myrornas väg en totalt vokal musikal med Bo Selinder & ACCJA för åk 3-6 till hösten!

Om pandemin tillåter

Och såklart: På allt detta får vi lägga till ett “om pandemin tillåter”. Det är svajiga tider och svåra för många människor och branscher. Vi kämpar på och hoppas att vi tar oss igenom. Om det är meningen att detta ska bli av just här, just nu – då blir det så. Annars letar vi reda på nya meningar.

Må ditt 2021 bli ett år fullt att växtkraft och lika väldoftande som ett växthus fullt av mogna små, söta tomater!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder kakor för att det ska bli smidigare för dig att använda den. Genom att fortsätta använda denna sajt godkänner du detta.