Hoppa till innehåll

Nytt paketpris: Föreställning & workshop för mindre grupper

Tack vare Centralförbundet för Socialt Arbete (CSA) kan Lina Stoltz nu erbjuda ett paket med föreställningen Den jag vill vara plus workshop med samtal och dramaövningar. Paketet är anpassat för mindre grupper – utifall att det nya coronaviruset begränsar oss även till hösten. 

Upplägg

Det nya upplägget är för mindre grupper och schematekniskt anpassat. Det bygger på paket för två klasser (max 50 elever) och är designat för att passa bra in i schemat:

  1. Föreställning (två klasser/max 50 elever, ca 1 h)
  2. Workshop del I: samtal direkt efter föreställningen (två klasser, ca 1 h)
  3. Workshop del II: dramaövningar (en klass åt gången, 1 h per klass)

Det går att köra upp till två föreställningar per dag.

Priser

  • Ordinarie priser: En föreställning 10 000 kr (maxpublik 80 personer). Två föreställningar 16 000 kr.
  • Paket i samarbete med CSA: Första paketet 9 000 kr (föreställning samt workshop med samtal och dramaövningar för max 50 personer). Ytterligare paket på samma dag/anslutande dagar kostar 5 000 kr.

Priserna är möjliga tack vare CSA.

Resa och logi samt traktamente tillkommer. 0 % moms inom skolundervisning. 25 % moms för offentliga föreställningar.

Lina Stoltz leder workshops

Lina Stoltz är dramatikern som har skrivit såväl boken som teatern Den jag vill vara. Hon leder workshops med samtal och dramaövningar i samband med föreställningarna.

Lina Stoltz är en norrbottnisk författare, dramatiker och pedagog. Hon är född 1974 och bor i Luleå med man och två döttrar. Sedan bokdebuten 1998 har hon gett ut 14 böcker för barn och ungdom och skrivit flera pjäser. Hon har även varit med i Vid dagens slut och Tankar för dagen i Sveriges Radio P1 samt En bok en författare i SVT. Bland utmärkelserna finns bland annat Norrlands barn- och ungdomslitteraturpris och Rubus Arcticus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder kakor för att det ska bli smidigare för dig att använda den. Genom att fortsätta använda denna sajt godkänner du detta.