Hoppa till innehåll

Madam Röd bidar sin tid

Madam Röd är en bestämd dam. Hon vet vad hon vill. Och hon är inte den som ger upp i första taget. Men Madam Röd är rätt så klok också. Så istället för att kliva ut i offentligheten bland vårdepressioner, livsglädje – och coronatider – så drar hon sig tillbaka och bidar sin tid.

Med andra ord: Vi kommer att ställa in vårens körprojekt med kvinnokören Madam Röd.

De senaste veckorna har vi följt vad som händer i riket och i regionen intensivt, apropå covid-19-viruset. Vi har suttit med Folkhälsomyndighetens riskbedömningar och lyssnat in våra samarbetspartners. Nu, två veckor innan repen skulle dra igång, konstaterar vi:

Det är helt enkelt tid att trycka på pausknappen. Att hålla vår lusta tillbaka ett ögonblick. Vi vill forma och utveckla en superspännande, välsjungande rytmisk kvinnokör. Vi får dock ge oss till tåls och låta det ske i framtiden.

Du kan fortfarande intresseanmäla dig till Madam Röd. Skicka ett mejl till hej@tomatproduktion.se och säg att du är intresserad, så kontaktar vi dig och kollar läget när vi har projekt på gång.

Och vidare: En vädjan från oss till er – låt oss hitta andra sätt att skapa festlighet för oss själva och de människor vi har runtomkring oss. Smittskyddade sätt.

För festlighet behövs verkligen i tider som dessa. ?

Vänligen,
Lotta och Bosse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder kakor för att det ska bli smidigare för dig att använda den. Genom att fortsätta använda denna sajt godkänner du detta.