Hoppa till innehåll

Daisys pyssel

Hej! Välkommen till min pysselsida! Här hittar du lite av varje. Du behöver en skrivare för att skriva ut det. Ibland vanligt papper, Ibland klistermärkespapper. Allt pyssel är ritat av Fanny Felicia Svanberg. Önskar dig bra pysselstunder!

Målarbilder

Skriv ut och kopiera upp! Så länge bokens titel, författare och förlag är synligt får du skriva ut och kopiera upp så många som du och barnen runtomkring dig har glädje av.

Klistermärken

Skriv ut på etikettpapper. Arken är anpassade efter etiketter som är 70 mm x 37 mm. Du kan också skriva ut på vanliga papper och ta fram limstiftet.

Fanny Felicia Svanberg och Bo Selinder. Foto: Lotta Karlsson

Hej!

Jag hetter Fanny Felicia Svanberg och killen med öronen heter Bo Selinder.

Det är jag som skrivit och ritat boken Kom öde ö rädd . Bosse har gjort boken till teater och skrivit musiken. Sedan har jag gjort alla öron och svansar och sådant.

Jag hoppas du tycker om pysslet, boken och musikteatern! Skriv gärna en kommentar nedan om du vill. Eller skicka ett mejl till hej@kindexploring.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder kakor för att det ska bli smidigare för dig att använda den. Genom att fortsätta använda denna sajt godkänner du detta.