Möjligheter

Hej Johanna & Oh My, här följer några möjligheter till ert arbete med att fixa ett härligt scenprogram till er kund!

Illustration: Fanny Felicia Svanberg

Sång och skoj med Enok Slug & Agent Lotta

Målgrupp: ca 4-9 år + deras vuxna

Vad som får såväl barn som vuxnas ögon att växa och glittra? Gröna män såklart! Det har vi lärt oss de senaste 3 åren då vi spelat Musikagenterna & Enok Slug för 1000-tals barn på skolor i Norrbotten och Västerbotten. Nu gör vi en uppföljare där Musikagent Lotta och den grönhudade (numera) ex-skurken Enok Slug sjunger för och tillsammans med barnen och bjuder på både en och annan skojig tokighet – en halvtimma att älska för de mindre barnen och deras vuxna!

Bo Selinder & Bältornas män

Målgrupp: vuxna

Foto: Magnus Stenberg

Bo Selinder trollar fram humor på allvar ur det mest vardagliga. Han bjuder på ett annorlunda och medryckande artisteri och liknas med föregångare som Robban Broberg och Ted Gärdestad – fast med en alldeles egen stil proppfull av energi, sväng och tänkvärdhet. Han roar och engagerar publik i alla åldrar och kanske allra mest att det är damerna på 45+ som denna 35-åriga gosse drar till sig. Nu är han aktuell med två nya singlar under våren och ett fullängdsalbum till hösten.

Kombinera Bo Selinder & Bältornas män med en eller fler av de övriga så kan jag pressa det totala priset 15-25%!

Bosses blommiga ballong

Målgrupp: ca 5-12 år och deras vuxna

Hör vad det fredliga biet har att säga om människornas värld, vinka till Gubben i månen och dansa samba med hela kroppen. En späckad musikföreställning som engagerar och livar upp. Full av finurlighet, fantasi och fart! Läs mer på produktionssidan…

Melodifest i salen

Foto: Tommy Björklund

Målgrupp: 7-12 år + deras syskon & vuxna

Endast en låt kan vinna och vilken? Det avgör publiken! Snabba klädbyten, svängiga låtar och en trevlig portion knasighet gör att denna produktion träffar mitt i prick för barn i 7-12 års ålder och också småsyskon, pappa och mormor… På scenen står sånggruppen Bo Selinder & ACCJA som recensenterna kallat “Norrbottens egen Real Group”.  Läs mer på produktionssidan…

Bonustips: Kolla in Musikhjältarna

Görs av två musiker från Piteå som även jobbar inom Piteås skolor. Jag har inte sett produktionen själv men hört gott om den. Stäm av med den deltagande musikern Sigge Löf ifall den kan passa Nolia: +46 70-661 89 77. Du kan också läsa mer om den (dock inte boka) via Norrbottensmusiken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.