Hoppa till innehåll
Ur föreställningen Skillingnytt.

Kind Exploring…

… är en norrbottnisk scenkonstproducent. Vi samlar och lyfter fram musik- och scenkonstprojekt med olika projektägare och konstnärliga ledare. Varje projekt rymmer sin egen konstnärliga frihet.

… finns till för att stötta och hitta fiffiga vägar fram för kulturen. Det gör vi genom samarbeten som rymmer lyhördhet, lekfullhet och lust – såväl för kulturskapare och arrangörer som för organisationer och företag.

… har sitt geografiska hjärta i nordliga Sverige. Våra längsta upptäcktsresor gör vi i vårt skapande hemmavid, bland isvägar och älvar, småstäder och byar. Bland vanliga människor.

När någon lyssnar på oss skapar det oss, får oss att öppna upp och bli större. Idéer börjar faktiskt växa i oss och komma till liv.

Brenda ueland

Lotta har ordet

Hej!

Tillsammans med ett härligt nätverk av norrbottniska kulturskapare, utforskar jag människan, konsten och spännande samarbetsmöjligheter. Med lyhördhet och respekt, det är då det blir som störst.

Jag äger Kind Exploring och driver framåt med ett ben på scen och ett i kunskap om kommunikation, ledarskap och organisation. Jag gillar att uppfinna fiffiga lösningar i gott sällskap och tycker att det är viktigt att ha trevligt tillsammans.

Lotta Karlsson, producent & kulturskapare. Foto: Magnus Stenberg
Foto: Magnus Stenberg

Ett nätverk av kulturskapare

Spännande norrbottniska kulturskapare med starka viljor och en bred palett av uttryckssätt. Alla bidrar till att sätta färg på Kind Exploring, i ett nätverk med nerv och Lotta som nav. Aktuella kulturskapare just nu:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Denna webbplats använder kakor för att det ska bli smidigare för dig att använda den. Genom att fortsätta använda denna sajt godkänner du detta.